Som B Corp!

Tenim l’orgull d’anunciar que som B Corp , una certificació que ens converteix en una de les millors empreses, no del món, sinó per al món.
Les B Corps som companyies de tot el planeta que estem transformant la manera de fer i ser empresa. La nostra missió és maximitzar el valor social, ambiental i econòmic per a totes les parts implicades: treballadors, proveïdors, clients, comunitats i medi ambient.
Fent ús de la força de l’empresa per generar un impacte positiu per a les persones i per al planeta, la comunitat B Corp treballem per reduir la desigualtat i la pobresa, tenir cura del medi ambient, enfortir les comunitats i crear llocs de treball d’alta qualitat, amb dignitat i propòsit. Els valors i les aspiracions de la comunitat B Corp estan incorporats a la Declaració d’Interdependència, que està completament alineada amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

LA DECLARACIÓ D’INTERDEPENDÈNCIA DE B CORP

Formem part d’una economia sostenible que utilitza les empreses com a força positiva, generant valor per a totes les parts implicades i no només per al capital.
Com a empresa B Corp i líders d´aquesta nova economia, declarem:

• Que hem de ser part activa del canvi que volem per al món.
• Que totes les empreses s’han de guiar tenint en compte la importància de les persones i el planeta.
• Que mitjançant els seus productes, pràctiques i beneficis econòmics, les empreses han d’aspirar, no només a no fer malament, sinó sobretot a generar un benefici social i ambiental.
• Per fer-ho, cal que actuem comprenent la nostra interdependència: que som responsables de la nostra organització, del món que ens volteja, i de les generacions futures.

Scroll to Top