El Projecte

Vegadénia és la marca sota la qual elaborem conserves vegetals naturals d’alta qualitat com ara patés vegetals, aquafaba, hummus de garrofó i de cigrons, sobrassades vegetals, melmelades i altres elaboracions; ecològiques, artesanes, de proximitat i aptes per a l’alimentació vegetariana i vegana.

Busquem satisfer consumidors que reclamen una alimentació plaent, d’alta qualitat, saludable i sostenible, creant excel·lents elaboracions vegetals, preferentment ecològiques i de proximitat.

La nostra història

Vegadénia és un projecte fonamentalment familiar, sota la fórmula de cooperativa (Innova Veg, Coop. V.) , en què, a dia d’avui, treballem sis persones de forma directa. El nostre projecte va néixer a Dénia (La Marina Alta) a principis de 2016, i des de llavors hem anat creixent fins a les nostres actuals instal·lacions del Grau de la ciutat de València. Ara estem preparant unes noves instal·lacions, més grans i adaptades.

Els nostres productes basen la seva identitat col·lectiva en quatre característiques bàsiques: assegurances , saboroses , saludables i sostenibles , combinant en el procés la creativitat , l’ artesania , la innovació i la tecnologia ; ens abstenim voluntàriament de fer servir additius i conservants artificials, de manera que només s’utilitzen matèries primeres naturals de la millor qualitat.

Pretenem ser líders i actors de referència en els sectors on estiguem presents, amb una estructura empresarial dinàmica i proactiva, compromesa amb el seu entorn, cooperativa i rendible, buscant la implicació dels nostres equips, clients i proveïdors.

Creem fermament a l’associacionisme ia la cooperació, i per això som membres de PROAVA, de FEVECTA, del Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana, de la Fundació Knowcosters, de l’AINIA (Institut Tecnològic Agroalimentari), del CRDO Xufa de València; estem acreditats com a Artesania de la Comunitat Valenciana, de la qual hem rebut els premis al millor producte tradicional el 2017, i al millor producte innovador el 2018. L’any 2019 l’Associació Vida Sana ens va atorgar el premi al millor producte ecològic. Actualment estem en fase de certificació B Corp i ODS.

Premis

Previous slide
Next slide
Contacta’ns, volem escoltar-te!
Scroll to Top