Combinar creativitat artesania innovació tecnologia

Els nostres productes compleixen quatre requisits indispensables.

Les 4 S

ASSEGURANCES

Garantim la seguretat de totes i cadascuna de les nostres elaboracions per mitjà d’una tecnologia avançada i els nostres exhaustius procediments.

Ajustem el tractament de conservació, pasteurització o esterilització, a les necessitats de cada producte, basant-nos en valors analítics i objectius, d’acord amb exigents controls i protocols de seguretat, respectant al màxim les característiques i el sabor de la matèria primera, però amb el matís que només les persones podem donar.

Utilitzem envasos inerts de primeres marques, vidre i acer. Les nostres tapes estan lliures de Bisfenol A i preferim utilitzar-les amb botó de seguretat.

Cuidem cada detall per cuidar de tu i els teus, com tu ho faries .

SABROSOS

Busquem sabors senzills i complexos alhora, que saben al que creus que deuen saber.

Productes exclusivament vegetals, pensats per complaure des dels dinars del col·le fins als paladars més exigents.

Seleccionem les millors matèries primeres directament de agricultors i agricultores o de petits magatzems distribuïdors de proximitat.

Elaborem al nostre obrador, de forma artesanal, tots els nostres productes.

Cuinem amb ingredients naturals que qualsevol podria tenir al seu rebost o nevera, sense additius ni conservants artificials, aliments de debò, com tu ho faries .

SALUDABLES

Oferim una gamma variada, de fàcil ús, que contribueix a la reducció del consum d’aliments d’origen animal i dóna resposta a les diferents necessitats i gustos en l’alimentació.

Utilitzem ingredients de la màxima qualitat, ecològics i exclusivament vegetals. Els transformem artesanalment, respectant les virtuts de cada primera matèria.

La nostra etiqueta és honesta i neta, lliure de productes que no saps com són o com es diuen i nutricionalment natural, com tu ho faries.

SOSTENIBLES

La pràctica totalitat dels nostres productes són d’agricultura ecològica, amb criteri de proximitat i responsabilitat social. Tenim el ferm compromís que més del 50% del volum de les nostres compres de productes i del conjunt de serveis rebuts, tinguin l’origen en proveïdors locals independents, amb els quals compartim territori i comunitat.

Envasem en vidre, un material reutilitzable i 100% reciclable. Les nostres etiquetes són de paper i fem servir tintes a l’aigua. Fins i tot els nostres palets són de cartró!

Som una empresa d‟economia social, compromesa amb el nostre entorn i amb els objectius de sostenibilitat que compartim amb tot el planeta.

Estem en el procés d‟obtenció de les màximes certificacions de responsabilitat mediambiental, social i econòmica.

Demanem als nostres proveïdors i col·laboradors allò que ens exigim a nosaltres mateixos: un nou model de marca responsable i empresa compromesa. Ens preocupem per saber què més hi ha darrere un producte i un preu, com tu ho faries.

Scroll to Top