alimentació infantil

5 raons per les que som perfectes per a l’alimentació infantil

Els patés Vegadénia són perfectes per a tota la família perquè encanten grans i petits: els grans ens trien pel seu sabor sofisticat i per la versatilitat de les nostres receptes. El públic infantil, particularment exigent i crític, també ens ha triat. Per què els patés Vegadénia també són tan apreciats per a l’ alimentació infantil ? Avui et responem!

1r-Alt valor nutricional en un paté de sabor suau

Mentre que els pares sempre vetllen perquè els aliments consumits pels menuts de la casa sigui nutritiu, els més joves ens aprecien perquè molts dels nostres productes són de sabor suau i agradable. Untats al pa o com a barreja per dippear, els nens admeten els pots Vegadénia per acompanyar-los a l’esbarjo o en un berenar divertit. I nosaltres els estem molt agraïts per això!

2n-Ho poden preparar ells mateixos

Una de les claus per fer partícips els nens a l’alimentació infantil és que ells mateixos s’involucrin en les tasques de cuina: els més petits sempre aprecien més allò que preparen per ells mateixos! Els patés Vegadénia són fàcils d’untar i no requereixen preparació, ja que arriben a punt per consumir. La textura és especialment cremosa i molt fàcil d’estendre. A aquests “bojos baixets” els fascina preparar el seu propi dinar!

3r-Fer un ús divertit dels flascons

Un cop finalitzat el contingut dels pots Vegadénia, el pot es converteix en útil recipient per fer manualitats o per emmagatzemar petits estris. Això fa que sempre siguem propers als nens i romanguem al seu costat, tant quan ens consumeixen com després!

4t-Un paté vetegal cremós i sense “ensopegades”

Sabem que l’alimentació infantil pot ser especialment complexa: els infants són especialment sensibles a textures i sabors. A Vegadénia ens ocupem que els nostres patés siguin cremosos i fins. Són tan delicats i de tan bon sabor que cap nen no podria dir que estan realitzats amb ingredients vegetals!

5º-Una àmplia varietat de sabors

Si hi ha algú susceptible d’avorrir-se amb la quotidianitat de la rutina, aquest és un nen/a. A Vegadénia comptem amb una extensa gamma de patés i productes vegetals. Segur que el teu fill troba el teu favorit entre la nostra oferta!

Algunes idees per als pares

Aparentment, els patés Vegadénia poden resultar un producte adreçat al públic més adult. Desitgem recordar-te que els ingredients dels nostres productes han travessat un estricte control de qualitat, els ingredients màxima qualitat dels quals també són ecològics i exclusivament vegetals. Per aquesta raó, moltes mares i pares ja ens han triat com a producte per formar part dels dinars i berenars dels seus fills!

Els petits de casa teva coneixen ja els nostres patés Vegadénia? T’animem que et facis amb el teu i coneguis de prop perquè estem presents a l’alimentació infantil.

 

Scroll to Top